FAQ Για τον φιλοξενούμενος

Η άμεση επαφή με τον οικοδεσπότη χωρίς μεσάζοντες. Πολλοί οικοδεσπότες προσφέρουν καλύτερες τιμές και κατόπιν αιτήματος αξιοσημείωτη έκπτωση επειδή δεν πληρώνουν προμήθειες. Οι τιμές όλων των μεγάλων πύλων πχ. Booking.com, Expedia, Airbnb κλπ. περιλαμβάνουν προμήθειες που κυμαίνονται μεταξύ 10-25%. Τα τέλη αυτά τα πληρώνει μόνος ο φιλοξενούμενος. Zakynthost.gr δεν ζητάει προμήθειες απο τους οικοδεσπότες , μόνο ένα μικρό ποσό ανά έτος ή ανά μήνα για την αγγελία. Επομένως, η απευθείας κράτηση μπορεί να γίνει επωφελής για σας και τον οικοδεσπότη.

Ναι. Τα δεδομένα της κάρτας σας εξασφαλίζονται από το πρωτόκολλο HTTPS. Επίσης μπορεί να παρασχεθεί πληρωμή μέσω PayPal. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα μαζί με το PayPal ακόμα και αν δεν έχετε PayPal λογαριασμό μέχρι τώρα. Σε αυτή τη περίπτωση τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν μεταβιβάζονται στον δικαιούχο. Με PayPal, ανάλογα με τη χώρα του τραπεζικού λογαριασμού σας, δίδεται ακόμα και η δυνατότητα πληρωμής με άμεση χρέωση. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε κράτηση, χωρίς να δώσετε προκαταβολή. Ωστόσο,σε αυτήν την περίπτωση, οι πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας απαιτούνται κυρίως ως εγγύηση/δεσμευση.

Καταθέσεις και προκαταβολές:
Σας συνιστούμε να κάνετε μόνο μια μικρή προκαταβολή όσο το δυνατόν, αν η άφιξή σας γίνει σε χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των έξι εβδομάδων. Εάν η άφιξή σας γίνει σε λιγότερο από 6 εβδομάδες,μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσετε απο την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας να σας επιστρέψει την όποια προκαταβολή ή από το PayPal.
Μερικές προσφορές είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές γιαυτό το λόγο σε περίπτωση ακύρωσης η επιστροφή των καταθέσεων ρητώς εξαιρείται από τον οικοδεσπότη.
Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κράτηση μια ειδική προσφορά δίχως επιστροφή και για κάποιο λόγο ακυρώσετε μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο ασφάλειας ακύρωσεις ταξιδιού. Έτσι ελέγχετε τα πάντα και είστε πάντα καλύτερα προστατευμένοι από ό, τι με τα μη δεσμευτικά «προγράμματα προστασίας του καταναλωτή», από τις διεθνές πύλες καταλυμάτων.

Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για την προστασία των τουριστών - επισκεπτών, ο κάθε οικοδεσπότης υποχρεούται μέχρι 21 ημέρες πριν την άφιξη, να επιστρέψει το 100% του κατατεθιμένου ποσού-προκαταβολής. Για ακυρώσεις που γίνονται αργότερα επιστρέφεται εώς 50% της τιμής του δωματίου. Όμως, πολλοί ιδιοκτήτες προσφέρουν καλύτερες συμφωνίες, ειδικά την χαμηλή περίοδο.

FAQ για τον οικοδεσπότης

Λόγω της συνεργασίαs με το Zakynthos.net.gr, όφελός σας είναι η πολύ υψηλή επισκεψιμότητα. Η πλειονότητα των ανθρώπων που ψάχνουν σε όλο τον κόσμο για "Zakynthos" στο Διαδίκτυο, θα φτάσουν πρώτα και κύρια στο www.zakynthos.net.gr.
Zakynthos.net.gr είναι το νούμερο 1 σε όλο τον κόσμο για τις αναζητήσεις με θέμα "Zakynthos". Έτσι, τοποθετείτε το χώρο σας στην πρώτη γραμμή αναζήτησης, όταν οι ενδιαφερόμενοι πελάτες σας, αναζητούν το ιδανικό μέρος για τις διακοπές τους. Στο Zakynthost.gr ο επισκέπτης μπορεί να δει άμεσα όλα τα διαθέσιμα καταλύματα, αποφεύγοντας να ασχοληθεί με καταλύματα τα οποία δεν είναι πιά διαθέσιμα.

Όχι. Μπορείτε να διαφημίσετε τον χώρο σας ήδη από 5 € το μήνα (ανάλογα απο την εποχή). Ενδιαφέρουσα είναι η ετήσια συνδρομή με 235 € για 3 χώρους. Για παράδειγμα: Έγκαιρη κράτηση (Early Bird), μακροπρόθεσμη κράτηση (Long Term), κράτηση της τελευταίας στιγμής (Last Minute), γαμήλια σουίτα, κ.λπ.

Επειδή οι περισσότεροι ταξιδιώτες συγκρίνουν τιμές - καταλύματα με τη βοήθεια των μεγάλων «πυλών» κράτησης. Οι πιο δημοφιλείς πύλες είναι Booking και Airbnb.

Δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια άμεση κράτηση της ιδιοκτησίας σας (εδώ στο www.zakynthost.gr) ή κράτησής του χώρο σας μέσω της Booking.com, αυξάνει την εμπιστοσύνη της προσφοράς σας. Φροντίστε ώστε η προσφορά σας στο www.zakynthost.gr να είναι η καλύτερη.

Προσοχή! Το καλύτερο δεν σημαίνει πάντα το φθηνότερο!

Επίσης προτεινόμενες παροχές, όπως:

δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο,

δωρεάν ποδήλατα, ομπρέλες, κ.λπ. μπορεί να εμπλουτίσουν στην επιλογή της προσφοράς σας.

Επιπλέον, κανείς δεν σας απαγορεύει να συμφωνήσετε με τον ενδιαφερόμενο οποιαδήποτε χαμηλότερη τιμή. Μέχρι σήμερα τέτοιες συμφωνίες, μεταξύ «πυλών κράτησης» και ενδιαφερόμενων δεν έχουν νομικά επιβεβαιωθεί η απορριφθεί από αρμόδιο Ευρωπαικό δικαστήριο και συνεπώς δεν είναι δεσμευτικές για καμία από τις δύο πλευρές.

Όχι! Αν είστε σε θέση να χειρίζεστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter, Instagram κλπ ή ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, δε θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα. Απλά δημιουργήστε ένα demo λογαριασμό τώρα! Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια - κανένα πρόβλημα. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το πρόγραμμα Booking.com Cash Back ισχύει για όλους τους πελάτες μας σε βάση ετήσιας συμμετοχής.

Σας αντικαθιστούμε το 2% του συνολικού ποσού για καθεμία κράτηση του χώρου/καταλυματός σας, η οποία έχει γίνει από τις ιστοσελίδες μας: www.zakynthost.gr & www.zakynthos.net.gr. στο Booking.com
Το πρόγραμμα επιστοφής χρημάτων (Πρόγραμμα Cash Back) ισχύει στο ανώτατο όριο του ποσού της ετήσιας συμμετοχής σας. Δηλαδή: Μόνο για πραγματικές και εξοφλημένς κρατήσεις μέσω Booking.com


2020 © www.zakynthost.gr